Camili İlkokulu
Camili Köyü İmamoğlu ADANA
0(322)8962047

VİZYON

Milli kültürle bezenmiş,başarıda sınır tanımayan,ilçemizde her yönüyle örnek bir okul olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda en iyi şekilde yetiştirerek daha sonraki öğrenimlerinde başarılı bireyler haline getirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuzda eğitim öğretim almış ve okuyarak meslek sahibi olan Doktoru,öğretmeni,Hemşiresi,Polisi ve çeşitli mesleklerde görev yapan çok sayıda insanlar vardır.Bu insanlar Köyümüzün ve okulumuzun kurur kaynağıdır.

Normal

08:30 -13:40

Klima-Soba

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

İki katlı olup 1.katta ana sınıfı ve yemekhane, 2. kat ise; robotik kodlama sınıfı yer almaktadır.

Servis yoktur.

Uydu İnternet (VSAT)

Okulumuz İmamoğlu İlçemize 10km uzaklıkta Adana İline 55km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Camili Köyünün orta yerindedir.Köyümüze Ortaokul yapılmıştır. Köyümüz 965 nüfuslu bir yerdir.İmamoğlu İlçemize 10 km uzaklıktadır. Kozan´a 26 km uzaklıktadır.

FUTBOL,VOLEYBOL,BADMİNTON,İP ATLAMA,KOŞU